På’t igen!

 • Inläggskategori:Hälsa
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Nu får det vara nog. Nu behöver både kroppen och framförallt själen få ta tillbaka livet igen. Sakta men säkert. Sluta upp med dessa dumheter med infektioner och extra värk.

De sista veckorna har jag inte orkat gå varken mina promenader eller göra min träning. Det har inte gått när kroppen varit på det humör den varit. Men nu är det dags att komma igång igen.
På’t igen. Med pyttesteg. Igen. För att få det att fungera. Hålla i längden.
Men jag hoppas på en lite snabbare väg tillbaka än när jag började i januari.

Sol och sommarvärme - Amoll.net

Både igår och idag har jag tagit mig ut på en liten promenad runt kvarteret. Så skönt att kunna komma ut, få röra lite på mig och andas frisk luft. (Okej, det har nog varit mer pollen än frisk luft.) Framförallt så himla skönt idag att bara kunna gå ut utan att ens ta på mig en tröja! Slippa knyta skorna, bara stoppa fötterna i ett par sandaler och gå ut.
Jag har börjat otroligt försiktigt igen med både lite stretching och första delen av min stabiliseringsträning. Sakta men säkert helt enkelt.

Påskfint på promenad - Amoll.net

Men lite märkligt är det ändå att det i år igen säger pang mitt i april och går från vinter till sommar direkt. Idag är det 18 grader i skuggan och inte ett moln på himlen. Vad hände med den vanliga våren?! Kan vi inte få en vanlig vår och en vanlig sommar i år istället för det där panik-varma, hemska som började redan i maj förra året? Jag vill så gärna kunna vara ute och promenera i lite mer anständig temperatur!

Sommarväder - Amoll.net

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Katarina

  Jag tycker den här våren, i af i Stockholm, varit rätt vårig. Inte för varmt, snarare lite svalt ibland vilket är helt som det ska vara. Och körsbärsträden hade en kort men intensiv storhetstid 🙂
  Hoppas du får lite mer ork och kan njuta av våren och sommaren 🙂

  1. Anna-Maria

   Här i Uppsala tycker jag att det nästan gått från vinter till sommar direkt. Sista dagarna har det varit jättevarmt i solen men vindarna har varit ganska kalla ändå. Märkligt väder!
   Härligt med körsbärsträden i Stockholm! 🙂
   Tack så mycket, det hoppas jag också! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.