Anna-Maria Lundström

Namn: Anna-Maria Lundström
Ålder: 30 år
Bor: Uppsala
Gör: Musiker, fotograf och fiollärare
Intressen: Musik, fotografering, läsa och diverse kreativa saker. 

Vem är hon?

Jag är en pratglad och positiv tjej på 30 år som är född och uppvuxen i Uppsala. Envis, glad, ganska rastlös och ett yrväder till drömmare beskriver mig ganska bra som person. Sikta högt, följ dina drömmar och ångra inget är min livsfilosofi. Jag brinner för fotografering och musik och har en kandidat i kammarmusik från Örebro Musikhögskola med viola som huvudinstrument. 

Nu jobbar jag med mitt eget företag Amoll som frilansmusiker och lärare. Jag är också fiollärare på Uppsala Kulturskola.

Jag började spela fiol när jag var sex år gammal och har alltid haft musiken som dröm. Att på olika sätt få dela med mig av musiken till andra är det jag brinner mest för. Både i form av att spela på bröllop och andra tillställningar, undervisning och att spela tillsammans med andra i olika konstellationer. Jag vill hela tiden lära mig mer och utvecklas som musiker. Det senaste intresset nu är att lära mig mer inom jazz och improvisation.

Foto har funnits med som intresse länge. Kring 2003 höll jag på en del med analog fotografering med mörkrumsarbete och 2008 fick jag min första digitala systemkamera i födelsedagspresent. Sedan har intresset successivt ökat och senaste åren har jag och kameran varit oskiljaktiga.

Jag älskar att föreviga ögonblick. Oavsett om du vill ha naturliga, fina bilder på dig själv, familjen, husdjuret eller kanske tillsammans med en bästa vän eller ditt livs kärlek så fångar jag mer än gärna era fina stunder på bild!

Stäng meny