Hej igen!

  • Inläggskategori:Vardagligt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Förutom ett inlägg med lite bilder på Mini så är det bokstavligt talat flera år sedan jag uppdaterade något här. Orken och lusten har helt enkelt inte funnits där. Allting känns lite knaggligt och ringrostigt och jag vet inte hur flitigt uppdaterat det kommer bli nu heller men lusten och viljan har börjat komma tillbaka igen. Det är mycket som har hänt och många förändringar i livet. Både som varit och som kommer.

Just nu sitter jag i skrivande stund i soffan hos min pojkvän. En pojkvän som om exakt tre veckor kommer bli min sambo istället. Pojkvännen är ny i livet. Hunden är ny och den väldigt stundande flytten är också nytt. Likaså att jag börjat med någon lättare egenbyggd form av arbetsträning via kyrkan som en del i att komma tillbaka till livet lite mer. Tanken är att jag ska få någon mer regelrätt arbetsträning men allt sånt där som försäkringskassan ska hålla på att peta med är krångligt och tar tid.

Jag känner att jag saknar skrivandet. Saknar att ha någonstans att ventilera lite om livet och tankar så jag tänker att det kan vara på sin plats med ett nytt försök till bloggande igen. I vilken form det blir återstår att se. Så även vilken frekvens det kommer att bli på det hela. Men jag har ju en hel del stora saker att uppdatera ikapp om och jag har ett helt annat liv nu när jag delar livet med Mini. Dit jag går, går hon också. Så har livet blivit med tillsammans med en assistanshund. Väldigt annorlunda men väldigt mycket bättre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.