Den riktiga 30-årsdagen

Det var ju inte i lördags jag fyllde år även om jag hade pizzakalaset då. I måndags var min riktiga födelsedag och den måste vi ju passa på att kika lite på också tycker jag. Även om det är genom mobilen och instastories.

Jag började med födelsedagsfrukost! Det måste man ju även om man bor själv! Kaffe, omelett och två smörgåsar med vegopastej och saltgurka. (Saltgurka är för övrigt min senaste craving, äter det till allt känns det som!)

Även om det var en tom dag i kalendern så fanns det en massa jobb att fixa med. Så är livet som fiollärare, musiker och egen företagare. Framåt lunchtid hade jag planerat veckans lektioner och fixat med lite annat som behövde fixas med. Så skönt att ha fått in vanan att planera hela veckans undervisning i tid och slippa sitta med det i panik strax innan lektionerna.

Efter lunch blev det ett teknikpass. Skalor behöver spelas oavsett födelsedag eller inte! Kanske snarare blir viktigare med åren! Haha!

Jag lyxade till det med kärleksmums (gluten- och mjölkfri som jag hittade i frysdisken på Ica! Så god!) som jag piffade till med rester av tårtingredienser. Dessutom fuskade jag med en andra kopp kaffe. Jag blir nog aldrig vuxen på riktigt, även om jag tror att det nog har slutat att överraska folk vid det här lagen.

Efter lite mer övning var det dags att hoppa i andra kläder för då kom mamma och pappa för att fira mig.

Jag bjöd på bubbel och de kom med paket. Bra fördelning måste jag säga!

Efter att ha druckit upp bubblet och öppnat paketen var det dags att åka neråt stan i spöregnet. För Uppsala bjöd verkligen inte på sin finaste sida direkt. Spöregn och bara ett par grader varmt. Blä! Vi åkte i alla fall ner till Bishops Arms för att äta middag!

Jag åt pulled pork som var så himla god! Den nästan smälte i munnen.

Vi hade missat att måndagar tydligen är quiz-kväll så vi hamnade mitt uppe i någon slags quiztävling och kvällens tema var dryck. Vi kom på en övertygande och delad sistaplats! Haha!

Som avslutning blev det lite Xanté och en kopp te innan det var dags att åka hemåt igen i regnrusket.

När jag kom hem kröp jag ner i sängen med en kopp te. Typ det bästa sättet att avsluta dagen på. En lugn och bra födelsedag helt enkelt!

Vad det var i paketen?

Jo! Ett fint kort, långa teskedar (vilket är typ det enda jag faktiskt behövde i köksväg) och en soffa! Mamma hade letat fram den lilla soffan som fanns i mitt dockskåp så jag fick den inlindad i ett paket. Väldigt fint! Men den riktiga presenten är ju såklart en riktig soffa! Så himla bra present! Behöver verkligen byta ut min slitna soffa! Nu gäller det bara att hitta en som jag gillar…!


Jag fick de här fina blommorna också! De står fortfarande på mitt köksbord och är nästan ännu finare nu. Älskar rosor! Borde kanske byta vatten på dem nu? Jag har så himla dålig koll på allt som har med blommor att göra…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.