30-årskalas med släkten

Eller hur man får in 15 personer och lite för många pizzor i en 48 kvm stor lägenhet

När man fyller 30 år behövs det ju ändå lite kalas kan jag tycka. Det blir lite uppdelat på olika håll i lagom stora doser. Så igår fyllde jag hela min lägenhet till bredden med släkten för ett lite tidigt pizzakalas i kombination med inflyttningsfest. 15 personer i min lägenhet blir ganska fullt. Haha! Men det blev himla trevligt och kul att få fira lite. Framförallt väldigt roligt att kunna ta hem folk till mig!
Blivande 30-åringSåhär såg jag ut dagen till ära! Med både ny tunika och glittereyeliner. Både glitter och ballonger hör till när man fyller 30 tycker jag! PresenthögRätt som det var ringde det på dörren och nästan allihopa vällde in på en och samma gång. Hej och hå! Så blir det när de gått ihop och köpt ett stort, gemensamt paket som skulle lämnas av alla samtidigt. Så de stod allihopa ute i trapphuset och sjöng. Väldigt fint! Pizza

Äta bör man…

Mitt i allt stök och fixande så blev det bara av att jag fotade min egen specialpizza. Men jag hade beställt hem en hel hög med pizzor till de andra som tog upp nästan hela köket. Mycket pizza blev det i alla fall och de var tydligen väldigt goda!

Mitt eget försök att beställa glutenfri, vegansk pizza sket sig i sista sekunden när jag ringde för att dubbelkolla en andra gång efter att ha lagt beställningen att den glutenfria degen var mjölkfri. Då kunde han helt plötsligt inte garantera något för att de inte hade kvar innehållsförteckningen. Väldigt snopet! Tur att jag hade fryspizzan som backup!  TårtaMen mamma hade gjort tårta som jag kunde äta. Dessutom otroligt god tårta! Jag som annars faktiskt inte riktigt gillar tårta åt två bitar och dessutom har jag en bit kvar till idag! Tjohoo! Marängtårta är helt klart grejen, den här var med cornflakes i. TulpanerJag fick väldigt fina tulpaner! Hoppas de står länge, annars har ju blommor en förmåga att dö direkt när de kommer hem till mig. Haha! Presenter

Presenthögen innehöll detta!

Ior-strumpor från moster som hade insett min förtjusning till Ior och Nalle Puh-prylar när hon hjälpte mig med flyttpackning i Örebro och packade ner den ena tekoppen efter den andra med Ior och Puh på.

Presentkort på både hår- och hudfixande på de båda ställena jag brukar gå till. Det passar bra att bli lite vårpigg nu. Jag har ju en tid för färgning som jag verkligen ser fram emot om 1.5 vecka! Pepp på att bli färgglad i håret igen!

I det stora paketet bodde det en robotdammsugare! Det har jag pratat om sedan i julas tror jag att jag önskar mig. Ska bli så spännande att packa upp honom och se hur han fungerar!
Från min ena kusin fick jag en duschtvål också med någon lite oklar förklaring om att jag ju också måste bli ren nu när jag fyller 30 när lägenheten blir ren. Haha! LyxfrukostIdag blev det lite sovmorgon så jag åt bara ett par tråkiga smörgåsar lite snabbt när jag var uppe vid sju och sen sov jag någon timme till. Nu blev det istället en lite trevligare frukost i lugn och ro med kaffe, ägg och bärrester från tårtan på yoghurten. Det blir annars en ganska lugn dag idag. Testa nya dammsugaren och öva en del. Få undan extrabordet och lite sånt.
Det tar på krafterna med kalas!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.