Glad midsommar!

Nu är det sommar på riktigt!
Lite lagom halvtråkigt väder lagom till midsommar. Vad är mer sommar än så? Just midsommardagarna hade såklart gärna kunnat få bjuda på lite finare väder men annars tycker jag att det är ganska skönt med lite svalare väder. Det har verkligen varit väldigt välbehövt med en skvätt regn.

Midsommar för mig har alltid varit en familjegrej snarare än party med vänner så det blir sånt firande i år också. Jag har packat ihop fiolen och åkt med föräldrarna till min moster och morbrors torp en bit norr om Uppsala. Ett par lugna dagar i ett torp på landet är precis vad jag behöver nu. Lugn och ro, god mat, vila och umgås med familjen. Jag hoppas att vädret visar sig från en lite bättre sida än de sista dagarna för jag vill kunna sitta ute och spela. Det är en sån frihetskänsla, att kunna öva och spela utomhus. Midsommarblommor

Midsommarminnen

Jag kan inte låta bli att sakna midsomrarna i sommarstugan vi hade i Dalarna under min uppväxt. Midsommar ska firas i Dalarna, så är det bara! Förra året när Annie och jag åkte genom Dalarna och Tällberg efter att ha varit på Bingsjöstämman kunde jag inte låta bli att känna att här, här vill jag bo! Vem vet, det kanske är där jag kommer att hamna så småningom? Tills dess är midsommar i ett torp med kor som grannar ett bra alternativ. Men jag saknar den vita, höga midsommarstången, knätofsarna och spelmännen.

Lavendel

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.