När man behöver lite mer färg i tillvaron…


I torsdags var det äntligen dags. Då hade jag tid hos min färgfrissa för att liva upp håret igen. Den här gången var planen lite mer åt regnbågshållet än My Little Pony som det blev i höstas. Efter en del diskuterande och fyra timmar senare gick jag därifrån med den här färgbomben till hår.

Såå otroligt nöjd och glad!!

Det är märkligt hur mycket regnbågsfärgat hår kan göra när livet annars är lite tungt för tillfället. Det är verkligen bra medicin för själen. Jag behövde verkligen detta just nu!
Jag avslutade den sommarvarma torsdagen med att jobba och flera av barnen på jobbet (och en mamma!) verkade gilla mitt nya hår. Kul att höra kommentarerna från dem. Tanten som stirrade förskräckt på mig på bussen på vägen hem sen var nog inte av samma åsikt. Haha!

Förhoppningsvis gör mitt nya hår att jag tar mig igenom de kommande dagarna som är lite kämpiga så jag kan ta nya tag sen helt och hållet här i Uppsala. Ladda om, vila upp mig och komma på banan igen. Njuta av våren, min egen lägenhet och alla fina vänner jag har här som jag träffat alldeles för lite de sista åren.

Hurra för mer färg i livet helt enkelt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.