Flyttstök

Det här är en stor del av orsaken till att det varit väldigt tyst från mig den senaste tiden. Tröttheten efter influensan i kombination med en himla massa flyttstök har gjort att det inte funnits tid, ork eller hjärnceller över för något annat.

Men nu! Nu bor jag här igen! I min egen lägenhet i Uppsala! Det känns så himla konstigt, skönt och roligt på samma gång. I natt var första natten jag sov här. Det är långt ifrån färdigt men det går ändå att bo här nu. Det är en del kartonger kvar i vardagsrummet som behöver packas upp, främst böcker och sånt, och sen en del kartonger från förrådet som jag behöver gå igenom. Och lite grejer kvar hos mina föräldrar som ska hit också.

Jämfört med hur det såg ut i lördags har det ändå blivit bra mycket bättre nu. Det går att se både golvet, balkongdörren och soffan i vardagsrummet nu. Haha!

Så himla konstig känsla att packa ihop och tömma min lägenhet i Örebro. Det känns på ett sätt väldigt skönt att komma därifrån. Det är nog på tiden nu och jag behöver få en nystart i Uppsala igen. Men det känns såklart tråkigt och ledsamt också för jag har ändå många bra minnen därifrån. Även om det är en hel del dåligt också som jag är ganska glad över att kunna få dra ett streck och gå vidare från.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.